Tuesday, November 23, 2010

Me and My Other Half

Sebelum tidur ni..nak post entry ni dulu..almaklumlah sebagai blogger baru excited lebey...(jangan mara..) saya nak story pasal pemilik blog ni(beri peluang saya nak introduce kami..hikhik).. bella-yusz-story di create atas sebab nak share apa-apa sahaja yang menarik..tertarik..terusik...terjadi dalam hidup  kami..bella tu saya...yusz plak my incik la..Yusnizam Osman..hehehe..:) meh show off ckit gambo dia :

me and him

apa macam semua?? puas hati?? tidak? xpe2 entry2 baru akan menyusul kelak...okla..nafsu menguap dan mengantuk da menguasai diri...baca doa tidur..basuh kaki...buang pape yang patut dan ZZZzzzzzzz..... selamat malam semua..daaaaa.................

Monday, November 22, 2010

Assalammualaikum.....

Wahhhh...akhirnyer cita-cita untuk memiliki blog sendiri tercapai jua...(poyo je). Da lama nak start blog ni tapi tak bape yakin sangat... mencube nasib dan bakatla kirenyer...apa-apapun terima kasih kepada yang sudi singgah blog saya ni...:) jumpa laagi..