Sunday, July 10, 2011

~ Maytower Hotel & Serviced Residences ~ Home Away From Home

Assalamualaikum.....

Alhamdulillah...sudah selamat sampai di sini pukul 4.00 ptg td.


Entry sebelum ni ada bgtau yang ni first time duduk hotel, so memang excited giler.. haha.. klu org cakap saya ni "pe la budak ni macam org kampung jek!" Yup!!! Saya mmg org kampung tapi xdla sampai nak baring golek kat lantai hotel ni mcm batak sangat...huhu..ko ada??

Sekarang ni xbole nak upload gambar..sedey sungguh!! xpela nanti try lagi..
Incik yang janji nak bawa saya kuar makan pon xsampai lagi. huhu...


p/s : Bosannyer.. nak study untuk exam pon xde mood sebab perut lapar...
Incik.. cepatla sampai ye..da nak pengsan ni!!!

Friday, July 8, 2011

Blessing Friday

Assalammualaikum....
Pagi-pagi ni sampai opis rasa syahdu je... dengar ayat-ayat Quran
(baguskan untuk santapan minda..alhamdulillah..)
Terus bersemangat nak buat keje dengan tenang...
Sarapan dulu la... (hehe..tapau mihun n telur mata..okla kan berjimat)
DOa saya semoga hari ini berjalan dengan aman sentosa buat semua..



p/s : xsabar nak stay hotel..first time ni..ok saya tau saya excited lebih...will update soon...bubbyee!!

Thursday, July 7, 2011

I will survive

Fikiran dalam dilema
Semua benda dapat dalam satu minggu
Start isnin n selasa kena g KL ada taklimat
Sabtu pulak ada exam PTD kat kajang
Harap2 semua berjalan dengan lancar

Doa:Ya allah..berilah kekuatan untuk mengharungi perjalanan ini.

P/s:Nak baca pe ye utk exam PTD? Huhu

Harapan Muncul Kembali

Alhamdulillah...

Akhirnya sinar pengharapan muncul kembali..
Harapan moga ada rezekiku di sini.. Amin..
Bukan mengeluh atau menyesal dengan perjalanan ini..
Namun setiap langkah ku ini seakan terhenti dan menyendiri...
Dengan setiap perancangan dan perubahan memerlukan pengorbanan...