Thursday, October 27, 2011

50 : 50




ME
SEPTEMBER=IMP

Loves to chat. Loves those who love them. Loves to takes things at the centre. Great in bed. Inner and physical beauty. Doesn’t pretend. Gets angry often. A meaningful love life partner. Makes right choices. Treats friends importantly. Brave and fearless. Always making friends. Does not harm others. It is all about love and fairness. Easily hurt and hard to recover. Daydreamer and does fullfill. Opinionated. Does not care to control emotions. Knows what to do, to have fun. Unpredictable. Someone to have close to you. Extremely smart, but definitely the hottest AND sexiest of them all.

MY OTHER HALF
NOVEMBER = SWEETIE

Stubborn and hard-hearted. Strong-willed and highly motivated. Sharp thoughts. Easily angered. Attracts others and loves attention. Deep feelings. Beautiful physically and mentally. Firm Standpoint. Needs no motivation. Shy towards opposite sex. Easily consoled. Systematic (left brain). Loves to dream. Strong clairvoyance. Understanding. Sickness usually in the ear and neck.. Good imagination. Good physical. Weak breathing. Loves literature and the arts. Loves travelling. Dislike being at home. Restless. having many children. Hardworking. High spirited.

Wednesday, October 26, 2011

Sharing is Caring

Bring Me Free Hijab


First time ever join lucky draw.. Lucky me?? Hope so..

Join this and you'll be lucky too..


-this is an easy game for bloggers! get a chance to win free hijab!! we'll be giving away 5 hijab for free!!u might be the lucky five!! all you need to do is just..
1. copy this to post to your blog..with a title "bring me free hijab"
2. then email to nadenook@hotmail.com give us your blog url
3. we will give your number for lucky draw
4. you must post this before 29 October 2011
5. we will announce 5 lucky number on 30 October 2011

ok if korg tkde blog pon tkpe, pegi kat FB nade nook ni je

p/s : Tuan blog ni tengah giler contest/giveaway/lucky draw..sume dia nak balun..harap maklum.. Pang!!

RM50 Gift Voucher from Mommy Lily

Salam Love...

Happy Diwali kepada semua yang merayakan perayaan tersebut pada hari ini.

So, pagi tadi masa blogwalking terjumpa la blog ni.. Owner blog tu ada buat giveaway kepada follower yang setia mengikuti blognye.. oh ye owner ni gak ada online business gak tau..comel2 sume barang kat situ.. 

Princess Lily Closet

So..sebab nak join contest ni pon saje2..mana tau ada rezeki kan.. Voucher ni xbole ditukar dengan duit tau you all.. Okey, voucher di atas boleh ditukar kepada barang-barang ready stock di kedai online beliau..
(so..kalau bukan saya guna pon..saya bole jadikan sebagai hadiah kan?? hehehe..)

Saya tau maybe contest ni untuk mommy2 since saya pulak b2b tapi xsalah mencube kan(ayat pasrah!!).... mana tau saya jumpa gaun2 yang berkenan di hati untuk dijadikan sebagai flower girl saya nanti..huhu..berangan itu perlu!!

Pray for the best!! Till then dearissss....



Love,

Bella

Thursday, October 20, 2011

Join contest y'all!!!


Salam love...

Tengok tajuk kat atas mesti sume nak tau contest mana yang saya nak join ni..  Sebrnarnya ni pertama kali saya memberanikan diri nak join mana-mana contest dalam blog.. Saje mencube nasibla orang cakap

First.. my dream veil must be the one that make me EXTRA beauty on my wedding..:-)

Honestly, saya xreti dan xpandai nak describe on how my dream veil should be..

The concept should be more moden and simple.. bole ke camtu cik lijah? maaf..Puan Lijah?

Contohnyer macam ni :-



taken from

saya suka sangat dengan veil ni..

Jenis : Chiffon Silk
Panjang : 1.5 meter bidang 60"
Potongan : U (sama spt di atas)
Beading : Pearl 
Ton warna : Putih/pink

See..simple je kan my dream veil wedding?? hehe.. Veil ni akan jadi multifunction masa wedding saya nanti.. First untuk akad nikah then malam untuk berinai. Sangat jimat kan?? Saya pon xde bajet besar untuk veil ni n xkreatif macam pn lijah.. So kalau terpilih sangatlah dihargai.. :-)

Sekian untuk malam ini..

Love Bella

P/s : saya tag 3 b2b ni :-
          1.  kak Is
          2. Cik Zimie
          3. Nora 

 















Wednesday, October 12, 2011

01102011

Salam Love..

Malam ni saje nak share moment masa hari pertunangan aritu..huhu

Jom layanzzzz.....

(hasil kerja tangan mama..love u mom!!)

(khemah oren ku..huhu)

(selepas mekap..ok x?? first time ni..)

(with future mom-in-law..so sweet la mak)

hoho.. till then sAMBUNG LAGii...

Love Bella

Sunday, October 2, 2011

We are officially engaged...Yeay!!!


Alhamdulillah... 01102011

Note : abaikan muka saya yang memang tembam.. ye saya tau tu..huhu