Saturday, December 4, 2010

02/12/2010 = Exhausted day!!

Salam everybody....hehehe..lately ni hidup aku busy giler..makan xsempat gara-gara keja dateline..rehat untuk solat je..seriusly busy dgn keje2 office yang menimbun..melungkup buat keje pun ye gak rase... Mau xnyer aritu aku catat rekod punch kad balik pukul 10.20 MALAM..huhu..(sampai mama aku bising suh tdo opis terus..hukhuk) wei keje ko punye pasal terpaksola aku menghamba diri..huhu (salahkan keje..xkire..:p)

aku yang kepenatan :(

Uish..pening pale aku sekarang..sume benda kena buat rushing je..mane x exhausted..nak charge tenaga balik pon xsempat...Ya allah ampunkan aku yang merungut je... :(  aku bukan xbersyukur cume kadang2 kewarasan minda dan akal membuatkan aku rasa macam down je..sob2..Jangan give up Nabila !! (bercakap dengan diri sendiri sambil lempang skit untuk kesedaran segera..adoiii!)

Harap2 masa akan datang dapat mendidik aku yang agak slow ini menjadi lebih cergas dan cerdas..yeah!!
Maafla entry yang lemau dan suam-suam kuku je....nak rest dulu...Zzzzzz

Farewell for Su

Hai everybody....ake nak citer pasal majlis makan2 kt opis sempena farewell practical student kat opis aku.. actually last day dia bulan 11 lagi..so sekarang baru ada masa nak update..hikhik.. Si dia itu SUHAILI BINTI MASDAR. Da dekat 2 bulan gak  dia practical kat situ..banyakla yang dia da belajar kot..hikhik  tapi yg paling penting dapat membantu meringankan keje-keje kami kat situ..(bukan buli tau..  )


so pada satu hari tue ktorang sume rancang untuk meraikan dia sebagai tanda penghargaan kami kepada beliau...huhu.(skema ayat xtahan..) dengan  tanpa perancangan yang stabil, kami gigihkan juge menyiapkan mana2 yang ada...aku ditugaskan membalut hadiah buat beliau..seyes wei aku dahla kelam kabut dengan keje belambak  tapi buat gk....:( dan menu untuk hari itu ialah chicken chop and lamb chop..sodaapp walaupon beli kat gerai bese je..huhu..gamb xde coz da abis makan baru teringat nak amik gambo...:)
okla enjoy the picas guys...:)


the girlz..(dari kiri : kak jue,aku,kak nurul dan sue)


penyerahan hadiah dan sumbangan dari bos..:)


aku dan dia



Atas : hadiah daripada Agrobank
Bawah : aku yang bagik..hehehe
So, aku nak ucapkan tahniah kepada Sue sebab berjaya  menamatkan praktikal dengan cemerlang...:) semoga terus berjaya dan paling penting jangan lupe kitaorang kat sini... Ceria-ceria selalu.. See ya!

Tuesday, November 23, 2010

Me and My Other Half

Sebelum tidur ni..nak post entry ni dulu..almaklumlah sebagai blogger baru excited lebey...(jangan mara..) saya nak story pasal pemilik blog ni(beri peluang saya nak introduce kami..hikhik).. bella-yusz-story di create atas sebab nak share apa-apa sahaja yang menarik..tertarik..terusik...terjadi dalam hidup  kami..bella tu saya...yusz plak my incik la..Yusnizam Osman..hehehe..:) meh show off ckit gambo dia :

me and him

apa macam semua?? puas hati?? tidak? xpe2 entry2 baru akan menyusul kelak...okla..nafsu menguap dan mengantuk da menguasai diri...baca doa tidur..basuh kaki...buang pape yang patut dan ZZZzzzzzzz..... selamat malam semua..daaaaa.................

Monday, November 22, 2010

Assalammualaikum.....

Wahhhh...akhirnyer cita-cita untuk memiliki blog sendiri tercapai jua...(poyo je). Da lama nak start blog ni tapi tak bape yakin sangat... mencube nasib dan bakatla kirenyer...apa-apapun terima kasih kepada yang sudi singgah blog saya ni...:) jumpa laagi..