Sunday, July 10, 2011

~ Maytower Hotel & Serviced Residences ~ Home Away From Home

Assalamualaikum.....

Alhamdulillah...sudah selamat sampai di sini pukul 4.00 ptg td.


Entry sebelum ni ada bgtau yang ni first time duduk hotel, so memang excited giler.. haha.. klu org cakap saya ni "pe la budak ni macam org kampung jek!" Yup!!! Saya mmg org kampung tapi xdla sampai nak baring golek kat lantai hotel ni mcm batak sangat...huhu..ko ada??

Sekarang ni xbole nak upload gambar..sedey sungguh!! xpela nanti try lagi..
Incik yang janji nak bawa saya kuar makan pon xsampai lagi. huhu...


p/s : Bosannyer.. nak study untuk exam pon xde mood sebab perut lapar...
Incik.. cepatla sampai ye..da nak pengsan ni!!!

No comments:

Post a Comment