Tuesday, November 1, 2011

One Month Anniversary..:-)


Salam Love....

Alhamdulillah..hari ini genap sebulan sebagai tunangan kepada my other half.

Perasaan?? Rasa lebih dilindungi dan lebih bertanggungjawab (bab-bab simpan duit..huhu)
Setakat hari ini belum lagi MISS lagi keluar sama.. Ada je hal-hal yang tidak dapat dielakkan..haha

Org tua ckp xelok asyik nak jumpa je..tapi as long as kita pandai bawa diri dan jaga  batas agama.

Insya allah.. Allah sentiasa menjaga kita.. Yang penting niat kena betul..

Nak review pasal majlis bertunang pon xbest sebab gambar rasmi belum dapat lagi..

Sebenarnya xreti nak cerita tanpa gambar..(citt!! alasan kuno)

Tinggal beberape RATUS hari saje lagi untuk samapai wedding day.. Tapi wat dunno je..

Tak.. bukan xnak kawen tapi mood BRIDEZILLA belum sampai kot..

Adalah diskus dengan my mom pasal prep sume spt kanduri-kendara,khemah,pelamin,baju..etc..etc.

So far sume mama bole handle cuma prepare ongkosnya saja ya!! haha..

Alhamdulillah setakat ini tidak mahu menyusahkan keluarga.. selagi mampu insya allah ada rezekinya..

My other half pon hari ni ada interview.. Me pon nak submit resume kat big bos state jugak..

So pray for the best for him.. and us too...Amin.. :-)

For my other half a.k.a my fiance'
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

 

 
I love u so much.. muahxxx!!!

Love

Bella

1 comment: