Thursday, September 15, 2011

15 hari lagi.... Nervous mode!!

                                                             Salam semua...

Malam ni nak share beberapa isu yang belum-semasa-sudah settle sebelum majlis berlangsung.
Sebagai ingatan kepada saya kalau ada perkara yang berbangkit plak . Chaiyokk!!!

1. Tarikh : 01 Oktober 2011

2. Masa : Selepas zohor

3. Tempat : Rumah saya

4. Tema : Peach

5. Pelamin : Tiada ( maybe buat satu ruang letak dua kerusi untuk sesi sarung cincin )

6. Khemah : Abah nak confirmkan esok.

7. Makanan : Katering (mama n abah da settlekan tadi.. tinggal nak bayar je.yeay!!)

8. Baju bertunang : Beli siap je baju kurung moden warna soft peach.  RM1++ camtu. Terus grab n bayar.
                             Jenis kain chiffon siap beading kat dada, tangan n kaki baju. Alhamdulillah

9. Veil@selendang : Sudah terbeli awal warna cream. Hurm..bantai jela pakai. xnak membazir. hukhuk
                               Anak tudung owning peach terang camtu. Ni pon pakai jela.(sangat redha.)

10. Mekap : Da booking dengan MUA freelance ni. Harga bole tahanla. Saje mencube maklumla saya
                    ni bukan pemakai mekap tegar. Takot muka yang buruk jadi buruk. hukhuk...

11. OP : mula2 nak minta adik je..last minit bgtau xdapat balik lak..adoyai poning eh. nak cari yg murah2.
              minta tlg membe opis la.. huhu

12. Doorgift :  TIADA..sekian (mama xbagi)

13. Hantaran : Kire almost done lah.. tinggal cupcakes nak amik jumaat depan. chocolate beli last2 nanti.
                      
14. Bilik : cari cadar yang ada labuh tepi tu..sedap skit mata.. :-)

* Da xtau nak update pe lagi..otak da tepu..keje opis belambak..mane nak settle tunang lagi..warghh!!!!!
   Moral : kuatkan semangat
               siapkan keje sebelum cuti
               masukkan duit dalam sampul awal2 untuk bayaran nanti. phew!!

                 

2 comments:

  1. hye dear. thanks for sudi hire akak. see u soon. hope u look sweet on ur big day. ;)

    ReplyDelete
  2. hi sis..
    xsangka sisi komen kat sini...;-)
    support business blogger mcm sis..
    harap the make up will turn out well..
    thanks sudi mekapkan saya juga..
    see you soon

    ReplyDelete