Friday, December 30, 2011

Kad Kahwin by Artchetak

Salam Jumaat.....
Sonoknye kan minggu ni cuti panjang lagi.. yeay!!!!
Hari ni nak cite pasal satu vendor kad kahwen ni..
Actually memula dulu eksited nak booking la konon tapi
en tunang cakap hold dulu.. hukhukhuk
(sangat xsabar pompuan ni..sekian)

So b2b sekalian check this out website bawah ni :-

Ada pelbagai pakej yang bole b2b budget (macam saya) bole pilih :

Kat sini saya selitkan kad-kad hasil sentuhan Gift by Print ni :-


Concept :- Minimalist, Romantic & Sweet


Concept : Polka dots, doily & birdies


Okla setakat ni sebab komputer ni lembab lak nak upload gambar2 kad yang menarik dari dorang ni.
Apapun jangan lupe cepat2 grab mana2 yang da berkenan kat hati memasing dengan budget yang
korang da tetapkan.  Insya allah artchetak akan sedia membantu b2b di luar sana yang masih tercari-cari atau pon masih mencari-cari vendor untuk kad kawen mereka macam saya jugak.

Any inquiry, please email at enquiries@artchetak.com

Salam mesra dari saya yang masih mencari-cari...... bye!!!

Happy New Year 2012
.
.
 .
.
.
.
.
.

Love

Bella







1 comment: