Thursday, January 26, 2012

ANAZTASIAS SPA GIVEAWAY

Salam Khamis semua....

Bosan-bosan kat opis tadi jengukla blog exb2b ni..Puan norekerel tu..

Then i saw this y'alll



Its so nice kan dia buat giveaway ni..(nora saya puji-pujian awak ni..hoho)

Actually cik norakerel tu buat giveaway ni sempena penubuhan Fb Anaztasia-Tie-The-Knot 

Jomla mencube giveaway ni.. Pada saya yang memang wedding April ni kalau dapat

hadiah giveaway ni sangat2 HAPPY la dapat memanjakan diri sebelum wedding. Amin.

Penyertaannya mudah sahaja. Here the details guys :)

1) Buat satu entry di blog dan letakkan gambar 'spa giveway'
diatas di dalam entry. LINK kan ke blog ini.

2) Sekiranya anda belum like facebook anaztasias tie the knot,
silalah like ye. terima kasih toiche :)

3) Kemudian tag 2 kawan anda, ajak dorang joinn giveaway ni.

4) Okey, siap dan tunggu keputusannnya.

 See?? Mudah kan??

Saya nak tag dua exb2b ni Amy and also mommy mamatiamia 

To Puan Nora , i wish that i can have this present lahh... hoho...(perasan!!)

and just wanna wish you have a blissfull life after married with your lovely hub... :-)

Now i just need this coz wedding stuff just make me freak out!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Nite,

Love

Bella


2 comments: