Thursday, October 20, 2011

Join contest y'all!!!


Salam love...

Tengok tajuk kat atas mesti sume nak tau contest mana yang saya nak join ni..  Sebrnarnya ni pertama kali saya memberanikan diri nak join mana-mana contest dalam blog.. Saje mencube nasibla orang cakap

First.. my dream veil must be the one that make me EXTRA beauty on my wedding..:-)

Honestly, saya xreti dan xpandai nak describe on how my dream veil should be..

The concept should be more moden and simple.. bole ke camtu cik lijah? maaf..Puan Lijah?

Contohnyer macam ni :-



taken from

saya suka sangat dengan veil ni..

Jenis : Chiffon Silk
Panjang : 1.5 meter bidang 60"
Potongan : U (sama spt di atas)
Beading : Pearl 
Ton warna : Putih/pink

See..simple je kan my dream veil wedding?? hehe.. Veil ni akan jadi multifunction masa wedding saya nanti.. First untuk akad nikah then malam untuk berinai. Sangat jimat kan?? Saya pon xde bajet besar untuk veil ni n xkreatif macam pn lijah.. So kalau terpilih sangatlah dihargai.. :-)

Sekian untuk malam ini..

Love Bella

P/s : saya tag 3 b2b ni :-
          1.  kak Is
          2. Cik Zimie
          3. Nora 

 















3 comments:

  1. wah..sangat smple dan sgt cun jugak! gudluck dear :)

    ReplyDelete
  2. thanks dear..saje mencuba nasib..hehe
    good luck to you too..

    ReplyDelete
  3. gud luck dear! jom exchange link

    ReplyDelete