Monday, February 13, 2012

Monday Bluesss

Salam to all b2b and readers..

Entry sebelum ni agak emo sebab kain nikah xcukup lagi setengah meter.. (hukhuk..)

So sabtu lepas My Other Half ajak g Nilai 3 cari kain tu.. Tup tup kedai tu tutup plak.. Da stress time tu..

Kitorg pon pusingla satu Nilai 3 tu dari satu kedai ke satu kedai kain yang lain sampai lemah-longgar-lutut ni semata-mata mencari jeni n colour yang same tapi HAMPA KECEWA AKHIRNYA... :-(

Last2 My Other Half suh beli je kain yang ala-ala latok sama dengan kain nikah tu. Bila sampai rumah (dibawah sinaran lampu putih n terang) barula perasan baju tu gelap sedikit berbanding dengan baju nikah. Owh man... buntu seketika. My mom pon cakap xsama ni so dari membazir mama suh patch lace tu kat veil.
Hurm nak xnak kena d.i.y ni. Hopefully it turn out BEAUTIFULLY..(harapan bride-to-be)

So, next time peringatan diri sendir kena call tanya kedai buka ke x sebelom pergi. Actually semalam baru jumpa plastik beg kedai tu bawah katil. Hahaha silly me...

Pagi ni abah da pesan suh siap2kan dokumen nikah sume. Part lelaki da settle tinggal pompuan je belum sebab xdecide lagi siapa nak jadi saksi. Minggu ni MESTI siapkan. Insya allah.

Pasni nak confirmkan dengan beberapa vendor sebab rasa macam xdpape je. Nak fitting semalam pon xjadi. Haish ada je kekangan dan halangan. Semoga dipermudahkan urusanku ya Allah.

Okla malas nak membebel panjang lagi. Enjoy your monday peeps!!

Love

Bella

2 comments:

  1. naseb baik boleh guna untuk jadikan patch lace kan? kalau x, lagi haru~

    ReplyDelete
  2. dhiera : tu la pasal.. adooiyai dugaan betul baju nikah ni. lagi 2 bulan stgh je. selamba x? haha

    ReplyDelete