Wednesday, February 15, 2012

Wednesday Rambling

Salam lovely B2B dan juga pembaca yang setia mahupon yang tersinggah sekalian.....(terima kasih dear)

Hari ni nak buat wordless wednesday kononnyer...tapi maklumla mulutku seperti jari jemari ku.. Satu celoteh satu menaip.. Hehehehe... Hari ni just nak share something yang B2B da biasa buat sendiri mahupon tempah.
.
.
.
.
.
.
.
BANTAL HANTARAN


Memula memang nak buat mcam kat atas ni. So calculate bajet sume boleh tahanla lagi pon memang niat nak bubuh fresh flower sebagai deco untuk hantaran nikah ni. Tapi masa blogwalking ex-b2b rilla terus jatuh cinta dengan hantaran beliau. Nak tengok x?  SIla scroll bawah ye
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tada!!!!

Cantik kan??? Sangat KAGUM dengan hasil tangan beliau yang kretif. Berazam untuk menghasilkan yang cantik juga nanti. Hohoho.  Ok2 sebenarnya nak tunjukkan alas atas dulang tu. rilla telah menggunapakai cermin MALMA yang beliau beli di Ikea. Wow xpernah terfikir pon nak menggunakan bahan-bahan seperti itu. Sebelum ni memang ada b2b pakai piring@pinggan putih sebagai alas kan? Huhu.. terus idea nak guna benda yang sama untuk hantaran nanti. (tiru..tiru...) rilla xmara kan????? (buat muka cute sambil senyum)
Harga rilla dapat : RM2.90
Kalau beli dalam 10-15 masih dalam bajet lagi.

So misi sekarang nak mencari cermin MALMA seperti dia atas ni. Da inform My Other Half dan dia pon suke dengan idea tu. Weeeeee......kite pon sukela.... Hahahahahaha.... Tunggu masa nak serang IKEA je nanti. Tapi kena pastikan settle cepat sebelum My Other Half start outstation nanti. Lagi seminggu nak nikah barulah dia balik. Hukhuk. Xpela da keje nak buat macam ne kan.
Kata hati : Duit dahla tengah sesak nak tambah barang lagi. Eh bukan2......bukan nak  tambah barang tapi nak jimatkan lagi. Hehe..Sebenarnya malas nak deco kalau pakai bantal atau polisterin. Nak beli kain lagi. Deco lagi. $$$$$$$$   :-)
Okla nak balik da. Till then dear.
Love
Bella

4 comments:

  1. dear..filmshortartifact pon ok.. pakai frame.. i penah tgk frame tu kt daiso br rm5

    ReplyDelete
  2. yeke? ok nanti saya cube usha kat daiso jj bkt tinggi.. thanks dear

    ReplyDelete
  3. kalau totally cermin je pun cantik..nmpk reflection. bunga tu jd byk

    ReplyDelete
  4. mana nak cari cermin je ye? xpeke nak guna? takut tercalar sebab tajam

    ReplyDelete