Tuesday, February 14, 2012

Nervous....Wedding Prep Yang Tunggang-Langgang

Assalammualaikum n salam sejahtera....

Hati rasa berdebar bila tengok xbanyak masa lagi yang tinggal..(salahkan diri sendiri yang selekeh & serabut)

1. Baju nikah xbuat lagi (kain lace xcukup...hukhuk)

2. Kad kawen vendor salah print (nasib baik kesilapan material kad..so reprint guna material yang betul)

3. Thank you tag belum place order (da diskus tapi belum finalize design..sorry Lynda)

4. Belum jumpa Kak Mimi nak fitting baju sanding (tapi klu fitting sebulan sebelum boleh kan?/)

5. Veil nikah yang terbengkalai (nasib baik pn lijah sedia membantu...$$$$)

6. Bottle jar untuk doorgift kawan-kawan xbeli lagi (xde masa nak pergi..alasan ke???)

7. Dokumen nikah belum settle sebab xdecide nak amik sape jadi saksi (da siapkan sikit semalam)

8. Tudung nikah yang xde khabar berita (da call akak tu tapi dia cakap tinggal jahit manik je..hurm)

Okla xnak da list bebanyak lagi..kang bukan saya je sape yang baca pon jadi stress...

Hahahahahahahahahaha (dalam hati nanges takut xsempat siap)

Till next post y'all

Love

Bella

No comments:

Post a Comment